7 apps edit video yang boleh dimuat turun daripada playstore/app store

Tak kisah lah kita pakai Apps Edit Video power ke. Kalau nak edit video basic dengan mudah. Gunakan smartphone pon boleh. Janji konsep video tu boleh sampaikan mesej pada audiens.

1. Apps edit video gunakan quik

Famous apps edit video ni untuk peminat Go Pro. Tapi nak tahu tak, yang tak pakai gopro pon boleh download apps ni dan boleh guna percuma tau! Selalu pergi travel wajib ada apps ni untuk upload video korang dalam instagram..

7 apps edit video yang boleh dimuat turun daripada playstore/app store 1

2. Apps Edit Video guna imovie

Khas pengguna Iphone! Special Apps Edit Video untuk korang yang paling best saya guna. Boleh save Full HD tau! Bila dah rakam video guna iphone tu, rajin rajin la godek apps ni.. Seyes best!

7 apps edit video yang boleh dimuat turun daripada playstore/app store 2

3. Apps edit video Vivavideo

Memang best apps edit video ni sebab ada Theme yang power, Boleh jugak nak blend dgn video footage agar lagi cantik, dan siap ada effect lain khas untjk korang buat video selpie tuh! Amaran: Apps ni ada limit function. Nak full kena lah bayar utk upgrade yang PRO.

7 apps edit video yang boleh dimuat turun daripada playstore/app store 3

4. Apps Edit video Inshot

Sama jugak yang suka apps edit video ni.. Dia dah siapkan apa kebenda efek kita nak letak.. Just drag n drop jerr.. Ni budak sekolah rendah, budak wecet selalu guna.. hehehe. Pun sama ada limit function. Nak lebih? Upgrade kepada Pro.

7 apps edit video yang boleh dimuat turun daripada playstore/app store 4

5. Apps edit video Splice

Adek beradik apps edit video QUIK, cuma beza yang ini ada function advance sedikit. Software ni FREE. Khas untuk peminat Go Pro. Tak ada go pro? Pun boleh install dan guna Apps ni untuk buat Video..

7 apps edit video yang boleh dimuat turun daripada playstore/app store 5

6. Apps edit video Photogrid

Lebih pada apps edit video animasi gambar. Jadi nak buat efek dari gambar tu kemudian jadikan video. Haa kni dia.. Pun sama, perasan kan ada tulis in-App-Purchases tu? Bermakna nak lebih advance? Sila upgrade to Pro.

7 apps edit video yang boleh dimuat turun daripada playstore/app store 6

7. Apps Edit Video Premier Clip

Ni adik beradik Apps Edit Video PREMIERE PRO. Beza dia? Ni install kat smartphone. Manakala Premiere Pro install kat laptop atau desktop. Tiada fungsi advance sehebat software Premiere Pro pada Laptop. Biasalah, kat smartphone semuanya nak instant..

7 apps edit video yang boleh dimuat turun daripada playstore/app store 7

Nak tips lagi pasal edit poster, video, or website?

Join telegram channel: Ubaidullah Channel

Nak Tips lagi pada masa akan datang? Nak download Template Freegift bernilai $300 percuma? Jom daftar dibawah untuk dapatkan! Percuma jerr..

Klik butang Share & Semoga bermanfaat!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Close Menu
×

Cart

Klik PAY HERE untuk teruskan pembayaran