TEMPAT TERHAD 50 ORANG SAHAJA

Tahukah Anda?

Di era teknologi ini, banyak cara mempromosikan brand atau marketing campaign. Cabaran bagi pemilik bisnes adalah memilih bentuk konten yang paling efektif berdasarkan trend pengguna dan salah satu bentuk konten yang paling digemari ialah video. Boleh dikatakan video marketing sudah menjadi tidak asing dikalangan peniaga online.  Jadi, anda akan jauh tertinggal jika anda masih bergantung pada iklan menggunakan gambar sahaja.

0 %
Pengguna tertarik mengenai suatu brand dari video berbanding mambaca teks
0 %
Pengguna bersetuju video sangat membantu dalam membuat keputusan untuk membeli
0 %
Pengguna dapat mengingat iklan video yang mereka lihat dalam 30 hari terakhir
SVIM2019 1
Play Video

*klik untuk lihat video

Tahniah kerana buat keputusan yang bijak untuk beralih kepada teknik pemasaran yang lebih baik!

SVIM2019 2

Sekarang sudah Tahun 2019,

Jika anda masih tak boleh move-on, masih menggunakan Gambar dan text, anda sangat rugi!

Rugi apa? Rugi duit iklan, rugi kehilangan potential customer, dan susah betol nak brandingkan produk atau servis anda.

Jika anda pernah guna Facebook Ads, anda mesti tahu kos Post Engagement menggunakan gambar lebih mahal berbanding video. Jika anda aktif di media sosial, mesti anda tahu pengguna lebih banyak share video berbanding gambar atau text.

Video bukan hanya menarik malah mampu memberi gambaran sebenar dan juga mudah untuk dikongsi serta difahami.

Kelebihan Video Marketing untuk bisnes anda

SVIM2019 3

Penarik Perhatian

65% penonton video menonton lebih dari satu per tiga durasi video. Video lebih terbukti dpt menarik lebih perhatian berbanding media lain.

SVIM2019 3

Penjelasan Lebih Jelas

Jika ada keluarkan produk @ servis baru, Antara menonton video promo dengan membaca pamphlet, yg mana anda akan pilih? Sudah tentu video kan. Sebab gambaran dan penjelasan yang lebih tepat dan menarik.

SVIM2019 3

Keberkesanan

Jika anda masih menggunakan blog yang mempunya penulisan panjang berjela, adakah mereka akan membaca sampai habis? Adakah mereka akan share? Tapi video sangat mudah untuk tersebar.

SVIM2019 3

Hubungan Emosi dan Kepercayaan

Tujuan pemasaran adalah untuk membina hubungan jangka panjang dengan pelanggan. Melalui video, anda dapat mengguna tona suara, ekspresi muka, dan lagu beremosi sebagai kelebihan berbanding ayat-ayat.

SVIM2019 3

Penonton Kepada Pembeli

Kajian menunjukkan 75% penjual yang menggunakan video mampu meningkatkan kadar jualan dengan sangat tinggi.

Nampak tak? banyak kelebihan video marketing untuk bisnes anda. Jadi dah bersedia ke nak move-on kearah teknik pemasaran yang lebih baik. Saya hanya bantu mereka yang betul-betul nak berubah untuk meningkatkan tahap bisnes ke arah yang lebih tinggi.

"Tak Rugi Berubah Untuk Bisnes, Tapi Rugi Kalau Tak Nak Berubah"

Sebelum Tu, Siapa Saya?

SVIM2019 8

Saya kenalkan diri saya serba sedikit dulu ya.. Nama diberi Muhammad Ubaidullah Bin Mohd Jaafar, 28. Merupakan pengarah urusan kepada Mastery Success Sdn Bhd. Saya mula aktif dalam bidang editing sejak tahun 2014 sehingga sekarang.

Bermula dari rumah, saya mula fokus memasarkan teknik belajar editing dalam bentuk DVD dan juga aktif memberi seminar di universiti-universiti.  Sekarang, saya mula beralih kepada pembelajaran editing melalui online untuk membantu usahawan-usahawan yang tiada masa untuk hadir ke kelas. Yang terbaru, saya menawarkan cara membina website untuk usahawan yang mahu meningkatkan bisnes mereka.

Latar belakang saya bukanlah budak kreatif. Tapi dengan minat dan usaha berterusan membentuk  UbaidullahJaafar hari ini. Alhamdulillah

Baiklah, tak nak buang masa baca pasal diri saya lama-lama..

Saya nak teruskan apa yang saya nak kongsi dengan anda

"Allah Bagi Rezeki Melalui Kita Untuk Kita Kongsi Dengan Orang Lain"

Saya Nak Kongsi Semua Ni Dengan Anda

Di Seminar Video Impak Marketing, anda akan belajar menguasai salah satu komponen pemasaran online terbaik dan bagaimana ia dapat membantu  untuk naikkan jualan anda pada tahun 2019 ini

SVIM2019 9

Platform Edit Video

Menggunakan platform terbaik edit video untuk newbie tapi hasil seperti pro

SVIM2019 10

Live Zero Kos

Peajari teknik video tanpa melibatkan sebarang kos

SVIM2019 11

Video Konten Viral

Tip dan kaedah hasilkan video konten viral dan jenis-jenis video yang boleh jana sales

SVIM2019 12

Pantang Larang Edit Video

Ketahui kesalahan biasa dalam penghasilan video pemasaran

SVIM2019 13

Smartphone Video Setup

Pelajari hasilkan video gempak yang high quality hanya menggunakan phone

SVIM2019 14

Video Closing Sale

Pelajari teknik untuk close sale menggunakan video

Saya yakin jika anda dapat kuasai semua ini, anda tak perlu lagi berbelanja besar dalam usaha pemasaran

Anda Harus Hadir Jika Anda

SVIM2019 3

Nak naikkan branding dan usp produk atau bisnes

SVIM2019 3

Nak hasilkan video marketing yang kreatif untuk menarik minat bakal pelanggan

SVIM2019 3

Nak retargeting yang efektif dengan kos yang lebih murah

SVIM2019 3

Nak tingkatkan ilmu marketing dengan lebih banyak

Ilmu itu sangat luas, berapa banyak anda sanggup melabur untuk belajar ilmu yang boleh menurunkan kos marketing, meningkatkan jualan & memberi keuntungan kepada perniagaan anda?

Jangan Tunggu Lagi, Tempah Seat Anda DiBawah Sekarang!

SVIM2019 2.0

Maklumat Lengkap

*klik pada kotak untuk lokasi

Batu Pahat

9 MAC 2019
Dewan Al-Farabi Masjid UTHM Universiti Tun Hussein Onn Malaysia, 86400 Batu Pahat, Johor

Muar

6 APRIL 2019

Hotel Singgah Inn

4, Jalan Khalidi, Taman Khalidi Bharu, 84000 Muar, Johor

Johor Bahru

Coming Soon
Coming Soon

Melaka

Coming Soon
Coming Soon

SINGLE

RM497
RM 90
  • Pendaftaran 1 orang
  • Jimat RM407

DUO

RM994
RM 150
  • Pendaftaran 2 Orang
  • Jimat RM844

TRIO

RM1491
RM 200
  • Pendaftaran 3 Orang
  • Jimat RM1291
JIMAT

Sebarang Pertanyaan Mengenai Seminar Video Impact Marketing
Hubungi Pegawai Khidmat Pelanggan Kami:

+60182821141 ( Mr. Taufik )       +60185774413 ( Mr. Yunos )

“Kita berada di dunia yang mencabar. Yang malas akan ketinggalan. Cuma yang berusaha akan berjaya.”

×

Cart

Klik PAY HERE untuk teruskan pembayaran