Nak belajar MULTIMEDIA & GRAFIK KREATIF secara online?
Jom belajar teknik EDITING mudah dari BASIC hingga ADVANCE!
Tak cukup masa nak pergi kelas? Tap apa, Online Learning je!

photo editing online course

Now you can do it yourself!!

mudahnya edit photo 2

KHAS untuk yang nak belajar Multimedia & Grafik Kreatif secara online, praktikal, serta INKLUSIF yang jarang-jarang ada di pasaran Malaysia mahupun DUNIA. Anda antara yang bertuah!

Adakah anda ada masalah ini?

Ada idea tapi tak tahu macam mana nak realisasikan

Tak ada asas editing dan tak tahu nak mula dari mana.

Teknik marketing dah power tapi bahan pula yang kurang

Tak faham belajar teknik editing dari youtube sebab dalam english

Anda seorang BOSS & nak bagi skill staff/designer anda lebih mantap.

Nak mantapkan ilmu Photoshop. Asyik kena kecam sebab design lambat siap. STRESS!!

PRODUK DIGITAL LAKU KERAS 2018 PAKEJ MESTI GRAB!

AMARAN: Produk ini bukan untuk orang yang nak cepat kaya, bukan untuk orang yang nak duduk goyang kaki tunggu duit masuk & juga bukan untuk orang yang dah terer pakai Photoshop & pandai buat design sendiri dengan laju!

Pakej ini KHAS untuk orang yang nak ilmu RARE yang jarang-jarang ada di pasaran Malaysia & untuk orang-orang yang tak suka buat keje design lambat je. Anda ke orangnya?

SEBAB Kenapa Anda Perlu Memiliki Modul Editing Ini!

Say No to Outsorce

Tak perlu lagi upah diluar, kini anda boleh hasilkan sendiri dengan mudah

Modul dalam bahasa

tutorial lengkap semua dalam Bahasa Melayu yang mudah difahami, video berkualiti tinggi dan suara yang jelas

Waktu yang fleksible

Anda boleh mula belajar dimana-mana dan bila-bila masa sahaja mengikut kesesuaian sendiri.

Bahan yang sangat lengkap

Mempunyai bahan, template dan mockup yang menarik dan sesuai untuk pelbagai jenis kerja editing.

Step-by-Step

Pembelajaran secara fasa dari teknik basic sehingga advance.

Support

Kami sedia guide anda melalui group support telegram kami.

Apa anda akan mampu hasilkan?

MINIMALIST POSTER
CINEMATIC POSTER
POSTER MEMUKAU
NAME CARD
LOGO
BANNER
FLYERS
RESUME

Memperkenalkan MASTERCOLLECTION GOLD

52 Video Tutorial Edtiting dalam Bahasa Melayu

Video ini merupakan koleksi terbaik kami. sebenarnya ada lagi banyak. Tapi ini adalah yang terbaik untuk anda. Kami dah susun supaya mudah untuk anda faham.

Apa yang akan anda pelajari

Fasa 1: Basic Photoshop & AI

  • The Masterclass Editing
  • Tutorial Zero Hacker
  • Tutorial AI Hacker

Fasa 2: Gold Module

  • Professional Logo Design
  • Attractive Product Poster

Fasa 3: Creative Editing

  • Creative Photoshop
  • Creative AI

Fasa 4: Additive Editing

  • Make Your Own Design
  • Reuse Design
  • Template & Mockup

bonus untuk anda

49 Mastercollection Template
13 Template & Mockup
Asas Conversite
mudahnya edit photo 4
mudahnya edit photo 5
mudahnya edit photo 6
mudahnya edit photo 7
mudahnya edit photo 8
mudahnya edit photo 9
mudahnya edit photo 10
mudahnya edit photo 11

dan banyak lagi!!

OK! Berapa harga Modul ni?

Boleh survey luar sana 1 template poster standard price harga RM150

RM150 poster x 30 = RM4xxx??

Modul Premium = berapa??

Support = berapa??

Sanggup ke nak melabur lebih RM4xxx?

Tapi saya nak bagi pakej lengkap ni dengan harga

TAK MASUK AKAL!!

Harga asal

Promo Biasa

Special Untuk Anda

*harga ini akan naik bila-bila masa setelah cukup kuota

MASTERCOLLECTION GOLD PACKAGE

Hanya RM120 sahaja

DAPATKAN SEKARANG!

PAKEJ GOLD

RM300
RM 120 (Jimat RM180)
  • 52 Video Tutorial Photoshop dan AI bernilai
  • 49 Bonus Mastercollection Template
  • 13 Koleksi Mockup & Template
  • 11 Bonus Creative Editing
  • Bonus #1 Web Conversite
  • GROUP SUPPORT TELEGRAM tak ternilai

COMBO ULTIMATE

RM800
RM 260 (Jimat 540)
  • 90 VIdeo Tutorial Photo Editing dan Video Editing
  • Bonus #1 Web Conversite
  • Bonus #2 Super Template Video Effect
  • GROUP SUPPORT TELEGRAM tak ternilai!
  • Pakej Gold Photoshop & Illustrator RM120
  • Pakej Super Impact Video VIP RM230
  • Pakej Video Effect PP VIP RM260
  • Pakej Super Lightroom RM150
PREFERRED

PREMIUM ULTIMATE

RM3250
RM 390 (Jimat RM2660)
  • 120 Video Tutorial Photo Editing, Video Editing, dan Website
  • Lebih 50 Template & Mockup
  • Premium Theme & Plugin
  • GROUP SUPPORT TELEGRAM tak ternilai!
  • Pakej Gold Photoshop & Illustrator RM120​
  • Pakej Super Impact Video VIP RM230
  • Pakej Video Effect PP VIP RM260
  • Pakej Super Lightroom RM150
  • Modul Super Creative RM190
  • Pakej Advanced Website RM350
  • Unlimited Template + Bonus
  • BONUS Premium WebTheme & Plugin RM1497
HOT!

Apa kata Pelajar Kami

Saya dah pakai ape yg modul ni offer memang berbaloi.. Tak rugi beli.. Mudah dipelajari dan seronok belajar. Tq
-KhairulRezuan
Layan satu-satu video tutorial sampai ke pagi. boleh terus buat sambil tengok video. Terbaik.
-PuanIda

nak pakej lagi jimat & berbaloi?

Pakej Combo + Bonus + Template Premium

mudahnya edit photo 12

Ada sebarang pertanyaan?

Hubungi sekarang untuk dapatkan offer yang menarik

www.ubaidullahjaafar.com 2019

×

Cart