Landing Page - Combo Ultimate 1

Special Offer Master Collection Gold Plus+

Khas untuk anda yang dah lama nak belajar Edit poster tapi tak tahu nak mula dari mana..

APA KATA MEREKA YANG TERPAKSA 'HERO' EDIT POSTER & VIDEO KONTEN NI?

“..Jujur.. Sblum ni, Saya newbie lg, Xtahu apa pasal edit video, apatah lagi edit poster photoshop, pernah berhabis beribu2 nk upah org.. tp tak mampu asyik nak upah org jerr... Tak sangka.. lepas belajar, cepat jer nk hasilkan.. Paling Xpercaya, Xperlu pergi kelas mahal mahal pun.. Hanya belajar online jerr tapi hasil pun dah power dah!..”
Landing Page - Combo Ultimate 2
Mohd Taufik
Usahawan
“..banyak teknik yang sy tak Explore lg, Sblum ni mmg zero IT, Xreti nak pakai software yg sesuai.. Lepas dpt guide yg betul, Video tutorial mmg awesome! dgn template yg disediakan.. Support terbaik! Video & Poster sy menang kategori Multimedia Kreatif dlm Program Jabatan tau.. Apapun Syabas anak muda sbb beri peluang sy untuk miliki 'Pakej Learning' ni.. Tahniah..”
Landing Page - Combo Ultimate 3
Rusydi Roslan
Guru

APAKATA KALAU SAYA NAK BANTU GOLONGAN USAHAWAN, GURU, PENSYARAH, AJK PROGRAM MAHUPUN AGENSI GOV & SWASTA YANG SERIUS NAK HASILKAN POSTER PROMOSI ATAU POSTER PROGRAM DGN MUDAH, CEPAT, DGN KOS YANG PALING JIMAT?

.

.

Eh jap jap, nanti dulu…

Sebelum tu, Saya kenalkan nama dulu ya..

Nama saya Ubaidullah Jaafar..

Sudah menamatkan pengajian dalam degree dan menyambung pelajaran dalam bidang Masters.

Landing Page - Combo Ultimate 4

Saya terlibat jugak dalam buat training..Masa ni buat kelas Editing Photoshop dan Video.

(Master Collection Video belum ada lagi yeee.. hehehe)

Landing Page - Combo Ultimate 5
Tak lama tu,tahun 2014..
Saya cadang nak Buat Kelas Mastering Your Editing kat UTHM..
Tapi Tak jadi.. Sebab dah sibuk Final Year kat UTHM..
Landing Page - Combo Ultimate 6

2015, Jadi Founder Produk Wanita.. (Masih berjalan sampai sekarang)

Nak tahu, produk tu, Logo, Tulisan Nama Produk, aku design sendiri..

Guna Ilmu Master Collection ni tau..
Landing Page - Combo Ultimate 7

Ni posternya.. Pun aku buat sendiri..

Tutorial ada dalam ‘Pakej Gold’

Landing Page - Combo Ultimate 8
Seorang Awek Cun paling Hot di UTHM review produk ni.. Jangan ngurat, dia dah kahwin =)
(Aku nak tunjuk produk yerr.. Tengok tu cara design tu.. Simple but nice tau..)
Landing Page - Combo Ultimate 9
Dan sekarang…
Saya banyak menulis buku, hasilkan tutorial, buat tutorial video, dan buat Master Collection..
Landing Page - Combo Ultimate 10
Dan aktif menjelajah IPT satu Malaysia, bagi Training, dan Talk pasal Bisnes Online..
“..My passion is to give inspiration..”
Bawah ni bagi Motivation kat anak-anak yatim agar berjaya dalam pelajaran..Bagi semangat kat mereka..
Landing Page - Combo Ultimate 11
Buat lagi kelas Editing Video kreatif untuk sahabat YADIM..
Landing Page - Combo Ultimate 12
Selepas Setahun, Kelas Mastering tu akhirnya berjaya di jalankan di UTHM..
Ni kelas Master Editing Your Poster.. Di buat di UTHM..
Landing Page - Combo Ultimate 13
Dan sekarang, aktif bagi talk & training untuk pelajar IPT yang nak belajar tentang Online Business..
Landing Page - Combo Ultimate 14

Semoga anda terinspirasi… Ini bukan nak menunjuk okay..

Cuma nak bagitahu, DULU DULU DULU..

Saya pun zero dulu dalam editing.. Latar belakang saya bukanlah budak kreatif..

Tapi saya, minat.. Dan saya usaha nak dapatkannya..

Poster dibawah untuk program terdekat…di UTHM..

Landing Page - Combo Ultimate 15
“..Baiklah, aku tak nak buang masa korang baca pasal diri aku lama-lama.. Aku nak terangkan ni..”

Kepakaran saya adalah membantu menyelesaikan masalah dalam kalangan usahawan, guru, AJK program mahupun agensi GOV & swasta dan juga pelajar universiti yang tidak/kurang mahir untuk mereka senigrafik ‘banner’ dan ‘editting’ video bagi tujuan promosi program universiti, pengiklanan syarikat mahupun program.

Setahu saya.. Anda memang minat nak belajar Photoshop & Illustrator..

Sebab Nak belajar design banner, bunting, poster program, tshirt, design fesbuk ads kan? 
Sebab itu anda ada langgan emel saya sebelum ni kan?
Lepas tu anda dapat emel, katanya ada Offer Kaw-Kaw ..Kan?
SAYA YAKIN..
Anda sebenarnya.
DAH LAMA SERIUS NK BELAJAR EDIT, DESIGN SENDIRI GUNA PHOTOSHOP & ILLUSTRATOR!
Cuma.. Belum jumpa mana nak belajar je.. Best ni! Ada offer ni..
.

Ni antara Testimoni setelah dapatkan Pakej Mastercollection Advanced yang lepas..

[TESTIMONI 1] “..Katam banyak kali.. Berjaya hasilkan banyak design.. Walau belum pakar lagi..” – Ct Nadiah
Landing Page - Combo Ultimate 16
[TESTIMONI 2] “..Hasil Design makin kemas & menarik, Dpt mudahkan kerja dalam waktu singkat..” – Adam Yusoff
Landing Page - Combo Ultimate 17
[TESTIMONI 3] “..Sangat membantu untuk siapkan report assigment..” – Nurul Khairani
Landing Page - Combo Ultimate 18
[TESTIMONI 4] “..Dah start buat part time designer dengan bantuan DVD MasterCollection ni..” – Faizah Abdullah
Landing Page - Combo Ultimate 19

DALAM MASTER COLLECTION NI LENGKAP!!

“..Suka! sy sendiri lihat impressed! Kawan-kawan kat opis bagitau.. DESIGN ni Cantik, simple.. nampak Femes!! menarik lak tuu.. Padahal dulu sy newbie sangat pasal Edit2 ni.. Dpt byk komen pesbuk.. Design nice, design improvement, Poster cantik!..”

saya ni dah la bkn background IT..Tahu kalau benda2 kreatif cam ni..Zero mcm saya boleh ke?

Ya boleh… tak pernah design pun boleh buat guna balik templet pekej yg da siapkan dlm dvd tu..

Yaaaa! Serius! 

“..Senang nye, edit text sikit, background sikit letak gmbar.. pakai corak yg leh ubah ubah, dah siap dahhh.. tak sampai pun 10 minit..”

~ Budak baru belajar Design

 

“..Memang puas hati sesangt.. Xpyh daa nak belajar susah susah kat mr.google, yuutube semua.. videoo da la panjang panjang..”

~ Cikgu Multimedia

Masalahnya, Bila Nk Cari Bahan Sendiri Mmg Makan Masa Laa..

..search bahan jerr habis masa 3 jam.. stress

..Font kene cari sendiri..

..Templet pun xde..

..Pastu, video byk becakap 20 minit nk ngadap..

..Xderr tutorial step by step pulak tu..

Memperkenalkan..

MASTER COLLECTION GOLD EDITION

Landing Page - Combo Ultimate 20
*Gambar ini adalah ilustrasi untuk produk digital

Dengan Miliki Mastercollection ‘GOLD’ ini, anda bakal dapat LIMA(5)  Pakej ‘ADVANCED’ seperti di bawah :

Landing Page - Combo Ultimate 21

( PERTAMA : 1 )  EBOOK  ‘Step by Step’ How to design photoshop & Illustrator 120 pages (RM150) 

Landing Page - Combo Ultimate 22

– Diluar, harga Ebook photoshop sahaja dah RM150. Kalini termasuk dengan bab Illustrator sekali.

– Ebook ini, sesuai untuk newbies yang nak ikut ‘step-by- step’ bergambar

– Boleh print, dan guna untuk peribadi.. 

( KEDUA : 2 )  BAHAN MASTERCLASS ‘Easy-to-Design’ PSD & AI (RM45) 

Landing Page - Combo Ultimate 23
– Tak pernah, ebook siap dengan bahan design yang sangat membantu newbie untuk design.
– Bahan design ini, sesuai untuk yang malas nak cari bahan sendiri di internet.
– Bukan itu je, bahan design ini termasuk sekali pakej font premium.
– Fail ini disediakan dalam format web-akses, anda boleh download serta-merta!

( KETIGA : 3 )  DUA(2) TEKNIK “Design Photoshop & Tracing Illustrator” (RM67) 

1. TUTORIAL ZERO HACKERS

Landing Page - Combo Ultimate 24

2. TUTORIAL AI HACKERS

Landing Page - Combo Ultimate 25
– Tak akan jumpa diluar sana, ebook yang dibantu oleh dua video photoshop & Illustrator
– Ikut step by step anda akan mudah faham.
– Tak faham, repeat+follow.
– Next video tutorial diberikan percuma melalui akses emel.
– Fail ini disediakan dalam format web-akses, anda boleh download serta-merta!

( KEEMPAT : 4 ) CREATIVE EDITING (Rm 79)

Landing Page - Combo Ultimate 26
– Bahan design ini dah disediakan dan video video  tutorial yang mudah difahami. Diajar degan step-by-step.
– Creative editing adalah teknik yg ramai orang tak tahu nk hasilkan design yang wow dan efect yang menarik.

( KELIMA : 5 ) 48 FAIL “Design Template” MASTERCOLLECTION UPGRADED (RM700!!)

Landing Page - Combo Ultimate 27
– Fail ini disediakan dalam format google-drive, anda boleh download serta-merta!
– Bukan setakat ebook/video tutorial shj, pertama di Malaysia, Tutorial siap sekali dengan hasil design dalam Google Drive.
-Design ni hasil inspirasi dari saya selama 3 tahun dalam editing & design program besar universiti.
– Kalau nak diikutkan, upah design RM150 setiap satu design.. Tapi anda dapat 49 design ni yang boleh pakai semula.
– RM150 x 49 design kira jerr lah.
Landing Page - Combo Ultimate 28
Teknik buat light flare effect, effect cahaya silau pada text anda..
Landing Page - Combo Ultimate 29
Cara menambah corak corak menggunakan perisian Adobe Illustrator, boleh design sendiri, atau saya sediakan dalam DVD..
Landing Page - Combo Ultimate 30
Cara tracing image.. Gambar diatas ini, adalah gambar yang dilukis menggunakan tangan.. Macam mana nak warnakan balik, agar ia jadi lukisan digital..
Landing Page - Combo Ultimate 31
Atas ni basic poster tau. macam mana nak buatkan poster kita lebih cantik, simple, tapi sekali lihat.. terjatuh hari.. Apakah tema, font, teknik adjustment, dan cara guna background yang sesuai..

Jumlah harga diatas ini telah mencecah RM997

*Jangan risau saya bagi promosi dibawah.. Tapi.. baca dulu sampai bawah..

Nanti dulu.. Apa yang membezakan pakej gold ni dengan DVD sebelum ni?


Pakej gold ini Anda dapat  tambahan lagi dua(2) Pakej yang bernilai RM400 dalam DVD ni!! Diberi Percuma!!

So, Maksudnya Nilainya DVD ni Total RM997 + RM400 (dua Pakej tambahan) tu lah ya?

Ya, betul… Total semua pakej ni dah RM1397 tau!

Landing Page - Combo Ultimate 32

(PAKEJ GOLD A): RM250

HOW TO DESIGN ‘Attractive Product Poster’
– Ada 6 Video bersiri yang lengkap, lubuk gambar memukau, sehinggalah cara untuk design.
– Tutorial ini, sesuai untuk agen/stokis/owner produk yang pening nak design poster fesbuk ads.
– Selalunya gambar yang menarik, dari design guna teknik yang betul, mampu kurangkan kos CPC. Saya pernah dapat 2-3sen per Click!
– Newbie, lagi sesuai.. Sebab ia step by step..
– Bahan disediakan dalam fail .Psd boleh pakai semula..

(PAKEJ GOLD B): RM150

…………………….
HOW TO ‘DESIGN Professional Logo within 5 minutes’
– 3 Siri Video tutorial step by step macam mana nak buat logo yang nampak professional
– Dalam tutorial ini termasuk templet ‘mock-up’ yang buatkan logo anda lebih nampak real & tertarik
– Teknik ‘short-path’ untuk anda gabung elemen dalam logo agar nampak professional.
– Owner produk, mahupun sesiapapun wajib dapatkan teknik ni.
Landing Page - Combo Ultimate 33
Landing Page - Combo Ultimate 34

BONUS ONE-TIME OFFER : EASY DESIGN WEBSITE 4 NEWBIES RM550

*Gambar ini adalah ilustrasi untuk produk digital  
…………………….
HOW TO Design Website for Sales! Drag n Drop
– Video tutorial step by step macam mana nak buat website dengan mudah tanpa perlu beli domain dan hosting
– Dalam tutorial ini termasuk software yang boleh guna terus
– Teknik ‘Ayat Power’ agar website anda orang baca terus beli
– Owner produk, mahupun sesiapapun wajib dapatkan teknik ni.
– Anda akan dapat Video tutorial Melalui Emel..

MAKLUMAN!! 

Anda bakal dapat Keseluruhan Pakej ADVANCED RM997 + Pakej Gold A RM250 + Pakej Gold B RM150 + BONUS WEBSITE RM500.. berjumlah RM1897 tau!

HARGA RM497 shj..

PROMOSI..

 

RM297 shj (Jimat RM200)

Sekejap.. Selalunya Cepat ‘Sold Out’ Sebab ada promosi utk terawal..

Jika Anda terawal dapatkan pakej gold ini:

RM237 (300 org pertama)

RM257 (300 org berikutnya)

TERBARU!! OFFER TERAWAL..

Promosi ini ditutup dan harga promosi kembali asal selepas tamat kuota..

 

Bermula RM120 shj 

(Terhad 80 orang sahaja)

Jika Anda terawal dapatkan pakej gold ini:

Selling Fast! Selalu habis

RM120 (80 org pertama)

Akan dinaikkan pada bila-bila masa

RM150 (dinaikkan bila-bila masa)

GRAB OFFER SEKARANG, HANYA LIMITED STOK SHJ..

Dengan promosi kaw kaw ni, anda dapat LENGKAP, dengan full pakej bernilai RM1897 itu..

OFFER DITUTUP pada bila bila masa, lepas ditutup, anda bakal menangis tau..

Jarang saya buat promosi ni..

Harga mungkin Kembali kepada RM497..

SAYA ADA BAGITAHU, KALAU NAK DPTKAN PAKEJ INI..

ANDA DAPAT TAMBAHAN LAGI BONUS!!

Woww, serius laaa… INILAH tambahan bonusnya..
Landing Page - Combo Ultimate 35

*Gambar ini adalah ilustrasi untuk produk digital  


 
“..Ehh banyak pulak… Pakej Gold ni blh muat ke dalam 1 DVD.. Ofcozz muat. Anda siap diberi TAMBAHAN BONUS..dalam group support”

BONUS 1 : 100USD LIFETIME ACC PHOTO TOUCH & MANIPULATION


100 USD lifetime account cara orang pro edit & manipulation & phototouch gambr cara advance.. superr lengkap.. Xpyh beli, dapat FREE.. Rahsia ni ada dalam group FB support..
Landing Page - Combo Ultimate 36
Topik paling HOT dalam group support.. Lihatlah ada berapa like, dan beratus komen.. Sebab Ini antara topik Premium yang akan dibagi secara percuma dalam group tau..

BONUS 2 : PREMIUM GROUP SUPPORT

Premium lifetime group support, yang ada tutorial macam macam, nak gigit jari lah cam ni.. siap lepak dgn sifu sifu underground dlm design kat group tu sedia kongsi ilmu dan pengalaman..
 
Betul ke ni? Takkan lah..
Landing Page - Combo Ultimate 37
Yaaa, Betul… Tgk dah lebih 1000 Members tu.. Kalau anda terlambat.. Anda rugi sampai bila bila tau..

BONUS 3 : EMEL SUPPORT FROM MASTER EDITING

Dapat emel support pulakk lagitu.. kadang Mr. ubai buat kelas round satu malaysia, dia p rakam teknik design tu, dia p send kat emel.. dpt kat emel uollls secara percuma start tahun dpn tau.. mmg best lahh.
 
Landing Page - Combo Ultimate 38

Ni Masa buat kelas kat UTM Skudai… Seronok diorang tgk.. Amacam? Nak tahu tak tips tips yang lebih latest? Offcozz la nak kan?

Landing Page - Combo Ultimate 39
Kemain tekun mereka belajar… Bagus bagus, ada peluang jadi pelajar pintar ni.. =)
Kau ni.. banyaknya bonus kat atas tu? Aku ni dah mula minat sesangt dengan ‘Pakej Gold ni’.. INCLUSIFF SSGT..
 
“..Tak pernah laa jumpa sekali dpt supprt gegila cm ni.. aku mula cam tak caya, sekali join mmg awesome!..”
 
~ Bakal Da’ie Photoshop & Illustrator IIUM
Jika anda terus nak dapatkan.. Teruskan sampai dibawah..

saya dulu bermula zero juga..Saya bangkit dan bangun ini, atas cercaan, makian, malah pelbagai ujian.. Inilah masanya untuk tidak menjadi sebahagian orang lain yang suka ‘menyimpan’ ilmunya untuk sendiri.. Depan mata saya, terjadi kat diri saya masa saya zero dulu.. 

Kini, saya buktikan bukanlah saya seperti mereka.. Saya tidak berminat untuk menjual saje saje.. Kerana saya ada matlamat untuk masyarakat.. Impian, saya ingin tubuhkan AKADEMI, untuk anak yatim dan anak golongan asnaf merasai peluang belajar Editing & Design ini agar mereka celik IT sama dengan kita.. Doakan saya impian ini dapat dilaksanakan..

Saya tahu ini pelaburan yang bukan berbaloi, kalau belum tahu manfaatnya untuk anda..Bayangkan..

Kalau anda sanggup ‘invest’ untuk menuntut ilmu ‘multimedia & creative’ di universiti, paling paling RM20K pinjaman PTPTN untuk DIPLOMA anda korbankan.. Dengan 3 tahun belajar.. Kenapa anda tak sanggup invest untuk dapatkan ilmu yang berterusan dari saya?

I’am not selling knowledge, I push you to gain your experience.. And create the sharing culture..

Saya pernah belajar diluar, kena bayar RM800 per sesi untuk belajar buat video, RM5000 per package untuk belajar Marketing.. Malah RM60K untuk pembelajaran diploma & Degree bidang elekrik shj..

Namun, kesimpulan yang saya dapat lakukan..

“..Pengalaman adalah lebih mahal, daripada apa yang kita laburkan! Pengalaman bermula bila kita dari Zero..Melalui Cabaran demi cabaran.. Dan kita share pengetahuan..”

Pengalaman ini, sedia untuk saya kongsikan bersama anda…

.

.

Saya bagi jaminan, selepas anda Klik Saya Nak, saya bagi jalan untuk anda dapatkan ‘pakej gold’ dengan harga offer..

.

Landing Page - Combo Ultimate 40
Yaaa, Betul… Tgk dah lebih 1000 Members tu.. Kalau anda terlambat.. Anda rugi sampai bila bila tau..

Harga TOTAL: RM2399

Promosi Kombo RM260!!

© Copyright 2017 ubaidullahjaafar.com - All Rights Reserved

×

Cart

Klik PAY HERE untuk teruskan pembayaran