Siapa lagi nak belajar Photoshop & nak JIMAT kos buat design sendiri?

Ini yang paling

PRODUK DIGITAL LAKU KERAS 2018 . PAKEJ MESTI GRAB

AMARAN: Produk ini bukan untuk orang yang nak cepat kaya, bukan untuk orang yang nak duduk goyang kaki tunggu duit masuk & juga bukan untuk orang yang dah terer pakai Photoshop & pandai buat design sendiri dengan laju!

Pakej ini KHAS untuk orang yang nak ilmu RARE yang jarang-jarang ada di pasaran Malaysia & untuk orang-orang yang tak suka buat keje design lambat je.
Anda ke orangnya?

Grrr.. Tak nak cakap banyak!
Memperkenalkan GRAPIX MONSTA!

12 Video Tutorial Photoshop Monster
& 50 Template PREMIUM PSD Grafik Hero

GRAPIX MONSTA SOLUSI untuk anda yang ada masalah berikut

  • Ada idea design yang gila power, tapi tak tau nak start mcam mana sebab tak pandai pakai Photoshop.
  • Pandai dah Photoshop tapi tak pandai Manipulasi. Teringin nak belajar tapi susah nak jumpa tutorial Bahasa Melayu.
  • Nak 'CUT COST' Marketing. Semua nak jimat?
  • Anda seorang BOSS & nak bagi lagi mantap staff/designer anda. Nak dia jadi lebih hebat?
  • Anak atau sedara-mara nak belajar Photoshop & belajar buat design sendiri?
  • Anda seorang DESIGNER yang nak mantapkan ilmu PHOTOSHOP. Asyik dikecam sebab design lambat siap? Idea takde. STRESS!!!!​

OFFER terhad dapatkan GRAPIX MONSTA pada harga tak masuk akal!

Siapa Kami?

Salam pengenalan dari World Designer Studio: Kami sudah lebih 10 tahun bertapak dalam industri Graphic Design Services. Ramai usahawan tempatan dan luar negara telah kami bantu untuk hasilkan rekaan grafik mereka, baik untuk website atau landing page, Pengiklanan online (facebook) dan offline. Dalam tempoh itu juga kami banyak belajar & lakukan ‘try & error’ untuk hasilkan grafik yang lebih eye catching sekaligus mampu tingkatkan sales!

Dan dari situ juga, kami banyak kali adakan siri Bengkel & Group Coaching Grafik Hero sejak 2013 hingga kini.

Buat Design Grafik sungguh memenatkan kalau tak kena cara. Memang stress dibuatnya. Nak kena fikir idea, nak kena layan 1001 perangai manusia. Hari-hari tidur lambat nak kejar deadline. Dengan pengalaman yang kami ada & niat untuk membantu lebih ramai lagi usahawan & designer supaya dapat hasilkan grafik “gila b***” punya mudah! Maka terhasillah GRAPIX MONSTA ni..

Foto Bengkel Grafik Hero & Coaching yang pernah kami anjurkan

Ok.. dah cukup. Bukan masa nak belek2 gambar ;P Teruskan bacaan! hehe..

KENAPA GRAPIX MONSTA?

Secara umumnya, GRAPIX MONSTA sangat sesuai untuk para designer yang nak upgrade ilmu Photoshop & nak buat keje cepat.

TAPI, setelah kami buat sedikit kajian, ramai sebenarnya orang yang bukan dalam bidang minat & nak belajar PHOTOSHOP. Buktinya lihat saja foto bengkel kami yang lepas-lepas. Mungkin ada kenalan anda yang bukan designer yang tak pernah pegang langsung PHOTOSHOP datang join bengkel kami. Ya.. memang tak dinafikan ramai yang datang belajar terdiri daripada "BUKAN DESIGNER".

Kami bukan nak pertikai SIAPA ANDA sebab memang pakej ini sesuai untuk semua golongan kecuali bukan untuk yang TAK WARAS saja. Yang penting anda minat nak belajar!

Di dalam Pakej GRAPIX MONSTA bukan saja anda dapat 12 video tutorial terpilih kami, malah anda akan dapat 50 TEMPLATE PSD PREMIUM untuk kegunaan anda. Jika anda designer, anda boleh gunakan untuk pelanggan anda (BOLEH buat duit) atau pun anda boleh gunakan untuk komersial (IKLAN)..

Sebenarnya kami boleh je nak simpan semua video tutorial & template yang banyak bantu kami buat servis & sales ni. Nilainya tak ternilai. ILMU & senjata kami bekalkan untuk anda berperang!

Anda mahu atau tak? Teruskan bacaan!

Baiklah! Apa yang akan anda dapat dalam GRAPIX MONSTA!

12 Video Tutorial Photoshop Monster
dalam Bahasa Melayu

Video ini merupakan koleksi terbaik kami. sebenarnya ada lagi banyak.
Tapi ini adalah yang terbaik untuk anda. Kami dah susun supaya mudah untuk anda faham.

Anda boleh belajar Photoshop dari Basic hingga Expert. Kalau anda seorang designer dan nak upgred skill PHOTOSHOP anda ini peluang terbaik untuk anda. Tingkatkan kredibiliti anda, hasilkan design grafik yang lebih mengancam!! Untuk usahawan yang nak cuba buat custom design sendiri anda boleh belajar dari BASIC!

* VERSI DIGITAL - Perlu DOWNLOAD *

Anda Juga akan dibekalkan dengan Stockphoto & PSD file untuk anda ulangkaji.

GROUP SUPPORT TELEGRAM (Khas) juga disediakan

APA YANG AKAN ANDA PELAJARI..

BASIC:

Anda akan belajar pengenalan & dapat fahami kegunaan tools penting dalam Photoshop

  • Fungsi Layer & gabung gambar
  • Belajar cara proses croping yang efisyen & masking
  • Belajar simple editing

INTERMEDIATE:

Anda akan belajar menggunakan tools untuk hasilkan effect yang berkesan

  • Fahami Lighting & shadow
  • Editing produk untuk pengiklanan
  • Belajar manipulation
  • Hasilkan poster
  • Bermain dengan tone

EXPERT:

Belajar lebih mendalam bagaimana hasilkan manipulasi yang nampak lebih realistic

  • Teknik croping yang lebih efisyen
  • Teknik gabungan gambar yg berkesan (blending)
  • Retouch & karikatur.
  • Dodge & Burn gaya pro
  • Hasilkan tone yang menarik.
  • Realistik komposit.

INTERMEDIATE: Belajar menggunakan tools untuk hasilkan effect yang berkesan

12 TUTORIAL di dalam Photoshop Monster

Amacam? Canggih tak? 😉 lagi??

50 Template PSD PREMIUM Grafik Hero

Khas bersama pakej ini, kami betul-betul nak bantu anda, Template (PSD file) rady made untuk anda.
Dah tak perlu fikir idea teruk-teruk. Gunakan template ini je. Cuma edit mana yang patut.
Anda hanya perlukan perisian Adobe Photoshop untuk mengedit!

APA YANG AKAN ANDA DAPAT?

  • Anda akan dapat 50 Template PSD iaitu masterfile design yang kami sendiri hasilkan khas untuk anda.
  • Semua design adalah berkualiti & PREMIUM.
  • Kami 100% yakin ia akan memudahkan kerja-kerja design anda nanti. Maklumlah zaman sekarang semua nak instant, ready made & taknak pening-pening kepala lagi dah.
  • Semuanya Ready made! Cuma tukar-tukar gambar, text & warna kesukaan anda.
  • Cuma perlu pilih template yang anda mahu, Edit ikut citarasa & kreativiti anda, BUMM siap!
  • Anda boleh gunakan template PSD kami untuk untuk pengiklanan di Facebook, Instagram atau mana-mana platform yang bersesuaian.
  • Dan yang paling penting sekali design iklan anda nanti akan jadi lebih gempak​!
  • Video Tutorial Asas- Cara Edit Template PSD

Lihat kesemua 50 template PREMIUM PSD Grafik HERO.
Template ‘Ready Made’ PALING CUN dalam format PSD (Fully editable)

BONUS ISTIMEWA #1 Grapix Monsta!

Kami fikir banyak kali samada nak bagi bonus tambahan ni atau tak.
Sebenarnya ini bukanlah untuk jualan. Tapi sebab kami nak bagi yang terbaik untuk pembeli
GRAPIX MONSTA ni kami terpaksa akur & rela hati nak bagi PERCUMA!!

20 MOKAP MONSTA

20 pelbagai mockup, lebih memudahkan kerja anda lepas ni.
Anda cuma prlu masukkan design ke dalam mockup & Boom!
Design nampak lebih real & menarik !

Ini contoh Mockup yang anda akan dapat. Video tutorial cara nak edit
& masukkan design juga disediakan. 😎

Tonton Video mudah edit Mockup ni!

BONUS ISTIMEWA #2 Grapix Monsta!

Anda hadapai kesukaran nak posting apa di Facebook/media sosial?
Atau anda dah bosan dengan design CTA yang anda ada? Kami berikan lagi...

15 Template CTA FREE (PSD)
+ Video Tutorial disediakan

Format Master file PSD, anda cuma perlu drag & drop ubah ikut kesesuaian & kreativiti anda

Ini contoh template yang anda akan dapat. 😎

DIULANGI! Ini yang anda bakal dapat!

PRODUK HOT 2018 BERNILAI LEBIH RM997

+ 12 Video Tutorial Photoshop Monster
+ 50 Template PSD PREMIUM Grafik Hero
+ BONUS 20 Mokap Monsta FREE
+ BONUS 15 Template CTA FREE
+ Group Support Telegram

group-support-460x460-1.png

Apa Kata Mereka?

Ok.. berapa harga GRAPIX MONSTA?

Ikutkan template premium ni harga beribu-ribu.

Boleh survey luar sana 1 template poster standard price harga RM150

RM150 poster x 30 = RM4500..
Modul premium = berapa?
Support = berapa?

Lebih RM4500..

Mahu pelaburan ni bernilai ribu-ribu tau..

Tapi, saya bagi TOTAL template + Modul + Support ni tak sampai pun RM4500.

Bagaimana kalau sy bagi harga
RM499 jer?

Saya tahu ramai yg sangat berminat.. Saya nak bantu lebih ramai lagi..
Okay saya bagi promosi.. anda dah jimat RM100..

RM399 shj..
RM399 shj..
RM399 shj..

Sempena Pelancaran 'Grand Grafixa 2019'
Promosi ini dibuka sekarang! Hanya..

RM250 shj..

RM250 shj..

Kami buka jualan pada harga mampu milik! Anda cuma perlu bayar RM250 saja
TAPI.....

KHAS UTK 'EARLY BIRD'

Anda dapat tebus Rebat khas untuk 'early bird' !!
Bakal kembali selepas cukup kuota..

RM 140 Sold Out

Harga super-launching sudah sold-out hanya beberapa minit dibuka.. Sekarang..

Hanya RM150..

RM150..
RM 180..
RM 210..
RM250..

Harga akan kembali ke RM250 selepas cukup kuota..

Sila masukkan untuk tebus diskaun RM150

kod kupon: earlybirdtoday

GRAPIX MONSTA

DISKAUN 40% untuk
pembeli bertuah
RM499
RM 250
TAPI! mesti Gunakan kod diskaun yang
kami beri melalui Messenger anda cuma
perlu bayar RM150 je
  • 12 VIdeo Tutorial Photoshop Monster bernilai RM297
  • 50 Template PSD PREMIUM Grafik Hero bernilai RM600
  • BONUS KHAS #1 20 MOKAP MONSTA bernilai RM100
  • BONUS KHAS #2 15 Template CTA bernilai RM150
  • GROUP SUPPORT TELEGRAM tak ternilai!
PRODUK HOT!

www.ubaidullahjaafar.com 2019

0
Your Cart