Nak Offer Special Jimat RM100 Pakej Monsta?

Atas permintaan ramai, Kini modul Creative 2019 dilancarkan...

KHAS untuk orang yang nak belajar Multimedia & Grafik Kreatif secara online, praktikal, serta INKLUSIF yang jarang-jarang ada di pasaran Malaysia mahupun DUNIA. Anda antara yang bertuah!

Adakah anda hadapi masalah ini:

OFFER terhad dapatkan GRAPIX MONSTA pada harga tak masuk akal!

SEBAB Kenapa Anda Perlu Memiliki Grafix Monsta Ini!

Tak perlu upah diluar

Anda tak perlu upah diluar, boleh hasilkan sendiri dengan mudah. 

Modul Bahasa Melayu

Jarang, modul praktikal ini disediakan dalam bahasa Malayu yang mudah difahami, video kualiti tinggi, dan suara jelas.

Fleksible

Boleh belajar di rumah, pejabat, mahupun pada waktu rehat, dan cuti. Selagi ada internet!

Support

Anda juga di ‘guide’ melalui modul praktikal kami, platfrom kelas digital dan group khas telegram.

Income tambahan

Malah, anda boleh gunakan modul ini untuk jana RM5 – 6K sebulan jika anda boleh edit poster, video, website diluar sana.

Antara Bengkel Grafik Hero & Coaching yang pernah kami anjurkan​

Ok.. dah cukup. Bukan masa nak belek2 gambar ;P Teruskan bacaan! hehe..

Memperkenalkan GRAPIX MONSTA!

12 Video Tutorial Photoshop Monster dalam Bahasa Melayu​

Video ini merupakan koleksi terbaik kami. sebenarnya ada lagi banyak.
Tapi ini adalah yang terbaik untuk anda. Kami dah susun supaya mudah untuk anda faham.

Anda boleh belajar Photoshop dari Basic hingga Expert. Kalau anda seorang designer dan nak upgred skill PHOTOSHOP anda ini peluang terbaik untuk anda. Tingkatkan kredibiliti anda, hasilkan design grafik yang lebih mengancam!! Untuk usahawan yang nak cuba buat custom design sendiri anda boleh belajar dari BASIC!

Anda Juga akan dibekalkan dengan Stockphoto & PSD file untuk anda ulangkaji.

GROUP SUPPORT TELEGRAM (Khas) juga disediakan

APA YANG AKAN ANDA PELAJARI..

BASIC:

Anda akan belajar pengenalan & dapat fahami kegunaan tools penting dalam Photoshop

INTERMEDIATE:

Anda akan belajar menggunakan tools untuk hasilkan effect yang berkesan

EXPERT:

Belajar lebih mendalam bagaimana hasilkan manipulasi yang nampak lebih realistic

INTERMEDIATE: Belajar menggunakan tools untuk hasilkan effect yang berkesan

50 Template PSD PREMIUM Grafik Hero..

Khas bersama pakej ini, kami betul-betul nak bantu anda, Template (PSD file) rady made untuk anda.
Dah tak perlu fikir idea teruk-teruk. Gunakan template ini je. Cuma edit mana yang patut.
Anda hanya perlukan perisian Adobe Photoshop untuk mengedit!

Antara template PREMIUM ‘Ready Made’ PALING CUN dalam format PSD (Fully editable)

APA YANG AKAN ANDA DAPAT?

BONUS ISTIMEWA #1 Grapix Monsta!​

Kami fikir banyak kali samada nak bagi bonus tambahan ni atau tak.
Sebenarnya ini bukanlah untuk jualan. Tapi sebab kami nak bagi yang terbaik untuk pembeli
GRAPIX MONSTA ni kami terpaksa akur & rela hati nak bagi PERCUMA!!

20 MOKAP MONSTA​

20 pelbagai mockup, lebih memudahkan kerja anda lepas ni.
Anda cuma prlu masukkan design ke dalam mockup & Boom!
Design nampak lebih real & menarik !

BONUS ISTIMEWA #2 Grapix Monsta!​

Anda hadapai kesukaran nak posting apa di Facebook/media sosial?
Atau anda dah bosan dengan design CTA yang anda ada? Kami berikan lagi...

15 Template CTA FREE (PSD)
+ Video Tutorial disediakan

Format Master file PSD, anda cuma perlu drag & drop ubah ikut kesesuaian & kreativiti anda

DIULANGI! Ini yang anda bakal dapat!​

PRODUK HOT 2018 BERNILAI LEBIH RM997​

Apa Kata Mereka?​

Ok.. berapa harga GRAPIX MONSTA?​

Ikutkan template premium ni harga beribu-ribu.​

Boleh survey luar sana 1 template poster standard price harga RM150

RM150 poster x 30 = RM4XXX ??
Modul premium = berapa?
Support = berapa?

Lebih RM4XXX..

Mahu pelaburan ni bernilai ribu-ribu tau..

Tapi, saya bagi TOTAL PAKEJ ini tak sampai pun RM4XXX.

Harga Asal hanya

RM 499 jerr..

Saya tahu ramai yg sangat berminat.. Saya nak bantu lebih ramai lagi..
Okay saya bagi promosi.. anda dah jimat banyak..

Sempena Pelancaran 'Pakej Monsta' Promosi ini dibuka sekarang! Hanya..

RM350 shj..

Kami buka jualan pada harga affordable! Anda cuma perlu bayar RM350 saja
TAPI..... Special Offer Harini.. Tak ramai..

Jimat RM100..

Saya nak bagi anda FREE Rebat berharga RM100.. Rebat RM100 ini amat berbaloi khas untuk yang dapatkan offer ini sekarang juga..

RM 499 harga asal

RM 350 promo biasa

Hanya RM250..

Harga RM250 ini akan naik bila-bila masa..

RM250..
RM 280..
RM 310..
RM350..

Harga akan kembali ke RM350 selepas cukup kuota..

Hanya RM250..

Sekarang ada pelancaran harga 'pre-order'.

Sila grab skrg, hanya RM150. Terhad 10 org untuk yang buat pembayaran harini shj.

Nak pakej Besar? Nak dapat lagi banyak? Nak tanya pasal Pakej Turbo & Pakej Ultron?

Senarai Pakej..

PAKEJ MONSTA

RM350
RM 250 (Jimat RM100)
  • 12 VIdeo Tutorial Photoshop Monster bernilai RM297
  • 50 Template PSD PREMIUM Grafik Hero bernilai RM600
  • BONUS KHAS #1 20 MOKAP MONSTA bernilai RM100
  • BONUS KHAS #2 15 Template CTA bernilai RM150
  • GROUP SUPPORT TELEGRAM tak ternilai!

PAKEJ TURBO

RM730
RM 340 (Jimat RM390)
  • 12 VIdeo Tutorial Photoshop Monster bernilai RM297
  • 50 Template PSD PREMIUM Grafik Hero bernilai RM600
  • BONUS KHAS #1 20 MOKAP MONSTA bernilai RM100
  • BONUS KHAS #2 15 Template CTA bernilai RM150
  • GROUP SUPPORT TELEGRAM tak ternilai!
  • Pakej Gold Photoshop & Illustrator RM120
  • Pakej Super Impact Video VIP RM230
  • Pakej Video Effect PP VIP RM260
  • Pakej Super Lightroom RM150
PREFERRED

PAKEJ ULTRON

RM3250
RM 590 (Jimat RM2660)
  • 12 VIdeo Tutorial Photoshop Monster bernilai RM297
  • 50 Template PSD PREMIUM Grafik Hero bernilai RM600
  • BONUS KHAS #1 20 MOKAP MONSTA bernilai RM100
  • BONUS KHAS #2 15 Template CTA bernilai RM150
  • GROUP SUPPORT TELEGRAM tak ternilai!
  • Pakej Gold Photoshop & Illustrator RM120​
  • Pakej Super Impact Video VIP RM230
  • Pakej Video Effect PP VIP RM260
  • Pakej Super Lightroom RM150
  • Modul Super Creative RM190
  • Pakej Advanced Website RM350
  • Pakej Tshirt Sublimation RM450
  • High Impact Marketing RM490
  • Unlimited Template + Bonus
  • BONUS Premium WebTheme & Plugin RM1497

Ada sebarang pertanyaan?

Hubungi kami jika ada masalah ataupun pertanyaan info lanjut berkaitan pakej Graphic Monsta.

www.ubaidullahjaafar.com 2019

×

Cart