Khas untuk anda yang nak belajar buat website sendiri!

Adakah anda...​

  • Ada business, tapi tiada website?
  • Masih guna cara lama dengan mengedar flyer?
  • Tak ada pelanggan ONLINE?
  • Tak tahu cara macam mana nak munculkan Business dalam GOOGLE?
  • Nak kurangkan kos marketing?

Apa kata mereka..

Konsep pembelajaran yang jelas dan mudah difahami serta mempunyai team support yang akan membantu semasa pembelajaran
Design Pantas Newbie 1
Taufik
Stokis Produk
Saya tiada masa untuk pergi ke kelas-kelas pembelajaran ni. Tetapi, kelas online dari mastercollection ni sangat flexible dan boleh menjimatkan dari segi kos pengangkutan dan penginapan sekiranya kelas tu jauh
Design Pantas Newbie 2
Mila Kunis
Manager
Pembelajaran yang bagus dan ada group-group telegram yang boleh berbincang dengan rakan-rakan lain berkenaan pembelajaran ni.
Design Pantas Newbie 3
Mike Stuart
Support

Anda Mesti ada website jika.

  • Owner bisnes untuk produk kecantikan? Pakaian? Kesihatan? Makanan? Ada kedai? Premis? Yess.. Anda wajib hadir!
  • Baru nak mula berniaga? Ianya sesuai walaupun anda jual produk orang lain, tak kira anda dropship, agen ataupun stokis, yang penting anda sanggup melabur untuk ilmu!
  • Peniaga yang nak ada jualan yang konsisten setiap bulan dan meningkat!
  • Peniaga yang nak automatikkan jualan mereka
  • Peniaga yang nak kurangkan kos marketing

Kelas Online Anda

“Website ibarat kedai online – beroperasi 24 jam, 365 hari tanpa tutup”

Dalam kelas ini, anda akan belajar bagaimana untuk membangunkan website anda sendiri untuk memajukan dan mengembangkan business anda

Apa Kelebihan Website Ni?

Design Pantas Newbie 4

Kedai Online

Merupakan Brochure dan Portfolio Alam Maya anda

Design Pantas Newbie 5

Mesra pengguna

Boleh membina ‘trust’ kepada pelanggan

Design Pantas Newbie 6

Database

Boleh mengumpul database customer untuk tujuan retargetting dan remarketing

Design Pantas Newbie 7

Tingkatkan sales

Boleh meningkatkan sales anda

Design Pantas Newbie 8

Sentiasa beroperasi

Beroperasi 24 jam, 7 hari seminggu tanpa henti

Design Pantas Newbie 9

Urusniaga online

Boleh melakukan transaksi secara ONLINE

Design Pantas Newbie 10

Interaksi

Medium interaksi Pelanggan dan Peniaga

Design Pantas Newbie 11

Mengurangkan kos

Risiko lebih rendah dan peniaga dapat uruskan perniagaan sendiri tanpa perlu mengupah ramai pekerja

Design Pantas Newbie 12

Ramai prospek

Lebih 90% dari penduduk dunia merupakan pengguna internet.

Design Pantas Newbie 13

Lokasi perniagaan

Boleh letakkan location/maps untuk memudahkan pelanggan mengetahui lokasi perniagaan anda

Design Pantas Newbie 14

Memudahkan urusan

Boleh letakkan contact number untuk memudahkan urusan

Design Pantas Newbie 15

Menjimatkan

Mudah untuk diuruskan dan boleh menjimatkan kos

Kelas Online Anda

“Website ibarat kedai online – beroperasi 24 jam, 365 hari tanpa tutup”

Dalam kelas ini, anda akan belajar bagaimana untuk membangunkan website anda sendiri untuk memajukan dan mengembangkan business anda

Fakta 2019, kenapa anda perlu ada website?

1 %
Kos

Anda boleh menjimatkan kos sebanyak 70%. Penjimatan tu anda boleh gunakan untuk membeli stok, menguruskan website dan lain – lain.

1 %
Income

Dengan adanya website, kita boleh tingkatkan jualan sehingga 300%. Wow, banyak tu

1 %
pembeli

90% dari penduduk di dunia ni merupakan penguna gadjet dan mereka lebih cenderung untuk membeli secara online

 

Sebelum tu biar saya kenalkan diri saya dulu...

Ubaidullah Jaafar

Pengasas Mastery Success 

Ubaidullah Jaafar atau nama penuh Mohammad Ubaidullah Bin Mohd Jaafar, 28 tahun merupakan pengarah urusan kepada Mastery Success Sdn Bhd. Beliau mula aktif dalam bidang photo editing dan video editing sejak tahun 2014 sehinggalah sekarang.

 

Bermula hanya dari rumah sahaja, pada tahun 2014, beliau mula menubuhkan syarikat sendiri yang 100% memfokuskan memasar teknik belajar editing dalam bentuk DVD. Selain itu, beliau juga aktif memberi seminar untuk belajar teknik editing di universiti-universiti.

 

Sekarang beliau, mula membuat kelas pembelajaran secara online untuk membantu usahawan-usahawan yang tiada masa untuk hadir ke kelas tetapi mahu mempelajari teknik design dan editing ini. Selain itu, beliau juga mengajar cara-cara membuat website untuk usahawan yang mahu meningkatkan business mereka.

Memperkenalkan..

Modul Advance Website

Design Pantas Newbie 16

Miliki kedai online 24 jam anda..

Design Pantas Newbie 17

Website CMS

Menggunakan platform WordPress  yang mudah dan simple

Design Pantas Newbie 18

SSL Security

System security SSL yang melindungi website anda

Design Pantas Newbie 19

Add to Cart

Boleh membeli secara ONLINE

Design Pantas Newbie 20

Mudah untuk diedit

Tidak perlu menggunakan sebarang software, hanya perlu sambungan internet sahaja

Design Pantas Newbie 21

Payment

Pembayaran  mudah dengan PAYMENT GATEWAY

Design Pantas Newbie 22

Database

Menyimpan maklumat customer supaya kita boleh buat re-targeting

Play Video

Jenis website

Website

  • Paparan info business
  • Produk atau servis
  • Location & maps
  • Boleh letak borang
  • Letak nombor telefon untuk urusan

eCommerce

  • Jual beli secara online
  • Customer boleh beli secara online
  • Menggunakan payment gateway
  • Selepas terima bayaran, anda hanya perlu uruskan penghantaran sahaja.

Apa yang anda akan belajar tentang website ni?

Jom Lihat contoh

template yang kami beri

Lama Tak Nak Buat Website Ni?

Tak lama jika anda follow tutorial – tutorial kami. Anda boleh siapkan website anda seawal 1 hari sahaja. Bagus bukan?

Dengan pakej kami, anda boleh belajar ikut masa dan kelapangan ada kerana pembelajaran kami adalah sangat flexible. Anda boleh belajar pada bila -bila masa yang anda nak dan anda boleh tetapkan masa pembelajaran anda.

Sekiranya anda jenis yang sukar nak faham, anda  mesti dapatkan pakej pembelajaran kami ni kerana pembelajaran kami adalah melalui video tutorial. Pembelajaran melalui video tutorial adalah sangat berkesan kerana anda boleh ulang semula part yang anda tak faham tu banyak kali sampai anda faham. Video tutorial kami akan menerangkan cara – cara membuat website anda sendiri step by step dari basic website sampailah advance website.

Orang perempuan kalau nak belajar ikat tudung, mesti tengok video tutorial kan?

SEBAB

Dengan VISUALIZATION, kita akan nampak segala pergerakan dan kita akan mudah faham apa yang kita belajar

Apa yang bonus anda akan dapat?

BONUS: Theme Astra

Plugin plugin penting dalam website kita yang harga PREMIUM diberikan sebagai bonus. Namun installasi lesen dilakukan oleh pihak kami secara manual.

Theme Astra

Design Pantas Newbie 23

Theme yang wajib pasang if nak pakai plugin Astra diatas.. Install kat Appearance > Theme > Add new > Upload Theme > Pilih File Astra Theme diatas.

Plugin Astra Pro Addon

Design Pantas Newbie 24

Nak tambah feature pada Elementor. Masa kita drag n Drop kat page di website kita, Addon ni ada tambahan barang baik.. Contoh nak letak sliding image ke, dll

SUPPORT - Team Viewer & Telegram

Jika anda ada masalah untuk install website, perlukan coaching personal secara online, Team viewer adalah platform yang terbaik untuk anda dapatkan support.

Install TeamViewer

Design Pantas Newbie 25

Team kami akan control PC anda dan guide anda tentang pemasangan website shinggalah ke plugin dan sambil itu kita boleh berkomunikasi menggunakan Voice Call.

Group Support Telegram

Design Pantas Newbie 26

Group telegram untuk sama sama berkongsi bersama student lain disamping melontarkan pertanyaan kepada kami.

Website Advanced

1 Account
RM 350
  • 8 Fasa Pembelajaran
  • 20+ Tutorial
  • Plugin Premium
  • 20 Template Percuma

Premium Ultimate

5 Account
RM 390
  • Website Advanced
  • Photo Editing
  • Video Editing
  • Super Video Effect
Popular

Jika anda betul - betul berminat dan nak business anda maju, KLIK link whatsapp di bawah ni cepat - cepat!!

© Copyright 2017 ubaidullahjaafar.com - All Rights Reserved

×

Cart

Klik PAY HERE untuk teruskan pembayaran