Terbaru! Kini anda tak perlu risau lagi nak membalas setiap mesej pelanggan. Dari 24 Juta Pengguna internet di Malaysia, anda boleh tukar kepada 24 Juta Potensi Pelanggan dengan 24 Jam Layanan Tanpa Henti

ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH INI DALAM BISNES?

  • "..mesej inbox pun dah sampai beribu, leceh la nak kena follow up satu-satu.."
  • "..sibuk dengan kerja lain sampai tak cukup masa nak respon semua mesej masuk.."
  • "..bila lambat respon je, pelanggan pun dah hilang minat dan keterujaan nak beli.."
  • "..leads yg masuk mengarut, bukan berminat pun. Nak tapis terpaksa mesej jugak.."
  • "..letih kalau nak salin satu-satu nombor phone pelanggan jadikan database.."
  • "..guna cara manual lagi untuk reply, kadang jemu nak kena bagitahu benda yg sama setiap kali pelanggan mesej.."

Berinteraksi dengan pelanggan di media social seperti Facebook sudah menjadi rutin bagi pemilik bisnes atau penjual online. Semakin popular, semakin tinggi potensi untuk mendapatkan pelanggan.
Tapi, nak membalas private message (pm) memang akan membawa kepada banyak cabaran.

Anda mengalami masalah di atas?

Jika YA, teruskan baca...

  • Saya nak inbox sentiasa aktif dan tiada satu pun mesej yang terlepas!
  • Saya nak kaedah paling efektif tanpa menggangu prestasi kerja sedia ada!
  • Saya nak kumpul database tanpa perlu salin ke dalam buku lagi!
  • Saya nak reply mesej di inbox sepantas mungkin!
  • Saya tak nak lagi balas mesej satu per satu cara manual!
  • Saya tak nak buat kerja yang sama berulang kali!

Jom Belajar Bina Automation Chatbot untuk bisnes anda sekarang!!

Tekan butang PLAY video di atas untuk mengetahui tentang  Chatbot

WAJIB ADA CHATBOT JIKA ANDA SEORANG.....

  • Bisnes Owner yang ada produk fizikal, digital atau servis
  • Peniaga yang nak naikkan jualan dengan kaedah paling mudah
  • Peniaga yang nak kerja senang dengan sistem yang automatik
  • Peniaga yang nak kurangkan kos marketing
  • Baru nak ceburi pemasaran online

Apa Yang Anda Akan Dapat Dengan

CHATBOT??

KENAPA ANDA PERLU ADA CHATBOT INI?

TINGKATKAN KADAR JUALAN

Dengan Chatbot kita dapat memudahkan pelanggan untuk memilih dan membuat keputusan malah dengan respon yang pantas. Ini meningkatkan kadar potensi pembelian pelanggan.

PELANGGAN BERKUALITI

Antara mesej yang masuk, tak semua berminat terhadap produk atau servis anda. Dengan chatbot anda dapat kenalpasti pelanggan yang betol-betol ingin tahu dan berpotensi untuk bertukar kepada pembeli.

SISTEM AUTOMATIK

Segala sistem perbualan dan pengumpulan data adalah automatik. Jadi tak perlu lagi meluangkan masa untuk menyalin nombor telefon atau lain-lain maklumat pelanggan kedalam buku.

KURANG UPAH PEKERJA

Bila dah ada chatbot, dah tak perlu lagi nak upah staf yang ramai untuk menguruskan page atau pelanggan. Chatbot boleh bantu dalam melakukan kerja-kerja asas.

BAYANGKAN!

Bayangkan betapa mudahnya untuk anda mengurus pelanggan sehinggakan waktu anda tidur pun pelanggan anda masih dilayan…

Bayangkan tak perlu lagi habiskan banyak masa dan tenaga kerja guna kaedah manual.

Dengan  CHATBOT, anda hanya perlu tetapkan sekali sahaja dan biarkan ia bekerja 24JAM sehari

APA YANG ANDA DAPAT JIKA BELAJAR DENGAN KAMI?

Masa Pembelajaran Fleksibel

Anda boleh belajar bila-bila masa mengikut masa dan kelapangan anda sendiri.

Step-By-Step

Pembelajaran sangat mudah melalui tutorial step-by-step dari basic sampai advance

Chatbot Full Setup

Anda akan belajar cara setup chatbot dari awal sampai 100% berfungsi

Auto Marketing

Anda akan belajar setup auto reply, auto broadcast dan auto follow up pelanggan anda

Auto Database

Anda akan belajar cara mendapatkan dan menyimpan semua maklumat pelanggan secara automatik

Sokongan Berterusan

Kami akan terus membantu dan menyokong anda berkaitan isu-isu teknikal.

FB Ads + Chatbot Messenger

Sekarang iklan Post Engagement makin lama makin mahal sebab semakin ramai yang guna objektif ni. Anda terpaksa bersaing dan membakar duit yang lebih banyak berbanding dulu. Maka, alternatif terbaru ialah menggunakan objektif Messenger.

Kami akan ajar anda gabungkan Fb Ads dengan Chatbot Messenger. Bila prospek klik sahaja di iklan anda, chatbot automatik akan terus mesej prospek. Jadi tiada lagi prospek yang terlepas pandang dan kerja follow up lebih mudah.

0 %
KADAR MESEJ DIBUKA MELALUI MESSENGER
0 %
PENGGUNA MEMILIH BERINTERAKSI MELALUI MESSENGER
0 %
PENIAGA MEMILIKI CHATBOT MENJELANGTAHUN 2020
Mungkin ramai yang berminat untuk membina messenger chatbot anda sendiri namun tidak tahu bagaimana nak buat. Alasannya mungkin sebab tidak tahu coding atau programing.
 
Berita baik yang kami nak kongsikan. Anda boleh bina chatbot anda sendiri tanpa perlu mahir coding dan programming.
Kami tunjukkan cara paling mudah  yang perlu anda lakukan.

KENAPA TUNGGU LAGI?

TEKAN BUTANG DIBAWAH SEKARANG JIKA ANDA NAK KAMI AJAR BAGAIMANA NAK SETUP CHATBOT UNTUK BISNES ANDA

© Copyright ubaidullahjaafar.com. All rights reserved

0
Your Cart