Chatbot and automation

24Hour Non-Stop Services

tablet ubaidullahjaafar website2

Khas untuk yang nak mempunyai pekerja yang beroperasi 24jam sehari tanpa henti.

Adakah anda ada masalah ini?

mesej inbox pun dah sampai beribu, leceh la nak kena follow up satu-satu..

sibuk dengan kerja lain sampai tak cukup masa nak respon semua mesej masuk..

bila lambat respon je, pelanggan pun dah hilang minat dan keterujaan nak beli..

leads yg masuk mengarut, bukan berminat pun. Nak tapis terpaksa mesej jugak..

letih kalau nak salin satu-satu nombor phone pelanggan jadikan database.

guna cara manual lagi untuk reply, kadang jemu nak kena bagitahu benda yg sama setiap kali pelanggan mesej..

0 %
KADAR MESEJ DIBUKA MELALUI MESSENGER
0 %
PENGGUNA MEMILIH BERINTERAKSI MELALUI MESSENGER
0 %
PENIAGA MEMILIKI CHATBOT MENJELANGTAHUN 2020

Siapa Yang Wajib Ada Chatbot?

Bisnes Owner yang ada produk fizikal, digital atau servis​

Peniaga yang nak naikkan jualan dengan kaedah paling mudah​

Peniaga yang nak kerja senang dengan sistem yang automatik

Peniaga yang nak kurangkan kos marketing

Baru nak ceburi pemasaran online

Apa Yang Anda Akan Dapat Dengan Chatbot

PENYAMBUT TETAMU

Bila orang komen atau pm je, chatbot terus beri pengenalan dan bantu pelanggan untuk terus ke langkah seterusnya.

RESPON PANTAS 24JAM

Bayangkan anda ada pembantu yang balas setiap pertanyaan pelawat 24jam setiap hari tanpa lelah dan sangat pantas.

AUTO MESSENGER

Bila orang tekan gambar atau link, automatik terus ke messenger dan dilayan oleh Chatbot. Tak perlu lagi nak reply dan komen di setiap komen

DATABASE AUTOMATIK

Tak perlu lagi salin atau tulis nombor telefon pelanggan dalam buku. Chatbot akan simpan semua secara automatik

1 KLIK BROADCAST

Dengan hanya 1 klik sahaja, Chatbot boleh hantar mesej ke 5 ribu orang. Tak perlu lagi nak copy paste satu  persatu.

AUTO FOLLOW UP

Penat nak follow up beratus-ratus pelanggan lama? Chatbot boleh bantu dengan cepat.

PRODUK DIGITAL LAKU KERAS 2019 PAKEJ MESTI GRAB!

AMARAN: Produk ini bukan untuk orang yang nak cepat kaya, bukan untuk orang yang nak duduk goyang kaki tunggu duit masuk & juga bukan untuk orang yang dah terer dalam automation marketing.

Pakej ini KHAS untuk orang yang ilmu RARE yang jarang-jarang ada di pasaran Malaysia dan untuk orang yang nak tingkatkan potensi bisnes dan jimatkan kos.

SEBAB Kenapa Anda Perlu Memiliki Modul Ini!

chatbot and automation 2

Masa Pembelajaran Fleksibel

Anda boleh belajar bila-bila masa mengikut masa dan kelapangan anda sendiri.

chatbot and automation 3

Step-By-Step

Pembelajaran sangat mudah melalui tutorial step-by-step dari basic sampai advance

chatbot and automation 4

Modul Dalam Bahasa

Tutorial lengkap dalam Bahasa Malaysia yang mudah difahami, berkualiti tinggi dan jelas

chatbot and automation 5

Chatbot Full Setup

Anda akan belajar cara setup chatbot dari awal sampai 100% berfungsi

chatbot and automation 6

Auto Marketing

Anda akan belajar setup auto reply, auto broadcast dan auto follow up pelanggan anda

chatbot and automation 7

Auto Database

Anda akan belajar cara mendapatkan dan menyimpan semua maklumat pelanggan secara automatik

chatbot and automation 8

Nilai Tambah

Mempunyai nilai tambah dari segi marketing, teknikal dan banyak lagi

chatbot and automation 9

Sokongan Berterusan

Kami akan terus membantu dan menyokong anda berkaitan isu-isu teknikal.

Apa anda akan mampu hasilkan?

Chatbot
Marketing Setup
Copywriting
Video Content
Broadcast & Followup
Auto Database

Memperkenalkan MARKETING PREMIER PACKAGE

17 Video Tutorial Marketing Strategy & Setup dalam Bahasa Melayu

Video ini merupakan koleksi terbaik kami. sebenarnya ada lagi banyak. Tapi ini adalah yang terbaik untuk anda. Kami dah susun supaya mudah untuk anda faham.

Apa yang akan anda pelajari

chatbot and automation 11

Fasa 1: Mindset Of Marketer

Fasa 2: Marketing Strategy

Fasa 3: Marketing Setup

Fasa 4: Copywriting

Fasa 5: Video Content

Fasa 6: Video Ads Setup

Fasa 7: Chatbot

Fasa 8: Messenger Ads

Fasa 9: Auto Database

Ada Team Sale Sendiri?

Bagi anda yang ada team sales sendiri, kami ada EXTRA untuk anda dimana setiap leads yang berjaya diproses oleh chatbot akan  diberi notification dan maklumat lengkap pelanggan terus ke channel telegram. Checkout video di bawah

Play Video
chatbot and automation 12

OK! Berapa harga Modul ni?

Boleh survey luar sana upah setup facebook ads dan chatbot berapa harga. Di bawah ni standard quotation paling murah di pasaran.

chatbot and automation 13

kalau dah habis banyak bayar pada upah setup sahaja, modal untuk iklan?

Hari ni saya nak bagi pakej lengkap untuk anda belajar sehingga boleh setup marketing dan chatbot untuk bisnes sendiri atau pun untuk servis.

TAK MASUK AKAL!!

Harga asal

Promo Biasa

Special Untuk Anda

*harga ini akan naik bila-bila masa setelah cukup kuota

MARKETING PREMIER PACKAGE

Hanya RM250 sahaja!

CHATBOT

RM1099
RM 150 (Jimat RM949)
  • Chatbot Setup

MARKETING PREMIER

RM1997
RM 250 (Jimat RM1747)
  • 17 Video Tutorial
  • Marketing Strategy & Setup
  • Video Ads Setup
  • Chatbot Setup
  • Auto Database Setup
  • Telegram Leads
HOT!

Ada sebarang pertanyaan?

Hubungi sekarang untuk dapatkan offer yang menarik

www.ubaidullahjaafar.com 2019

×

Cart