Ramai yang jalankan promosi online,  tak menang tangan bila PM banyak masuk. Run messenger Ads, mesej masuk bertalu2. Last2 sales drop sebab customer banyak sangat..

Malah, sejak akhir2 ini kos makin meningkat. Leads yang berkualiti sangat sikit.. Competitor di luar sana jalankan iklan dengan bajet besar, sedangkan kita ni bajet kecil.. mcm mana la nak bertahan kan?

Ni usahawan selalu hadapi..

  • dah reply kat post, kena reply kat messenger, kemudian kat whatsapp pulak..
  • mesej inbox dah banyak sangat, leceh la nak kena follow up satu-satu..
  • sibuk dengan kerja lain sampai tak cukup masa nak respon semua mesej masuk..
  • bila lambat respon je, pelanggan pun dah hilang minat dan keterujaan nak beli..
  • leads yang masuk mengarut, bukan berminat pun. Nak tapis terpaksa mesej jugak..
  • letih kalau nak salin satu-satu nombor phone pelanggan jadikan database
  • guna cara manual lagi untuk reply, kadang jemu nak kena bagitahu benda yang sama setiap kali pelanggan messej..

RAHSIA SAYA BUAT SALES RM 245,118.00 SECARA AUTO DENGAN CHATBOT KURANG 9 BULAN..

Personally, gambar dibawah ni bukti, saya bukan sembang terbang. Saya full time online marketer, well-known digital specialist underground. Start guna Chatbot ni sejak 2016 lagi. Dan try macam macam test, ada jadi ada yang tak.

Akhirnya, 2018 jadi sejarah, bila saya jumpa satu formula yang proven! Masih diguna pakai sampai sekarang. Berjaya buat sales hampir RM250K kurang 9 bulan! Lihat gambar latest dibawah ni..

chatbot and automation 2

Amacam? Terkejut tak? Ni saya run Messenger Ads, lepas tu orang klik gambar, mesej masuk auto, chatbot layan mintak no phone, then, no phone tadi masuk excel.. Sehingga lah sekarang!

Amacam? Terkejut tak? Ni saya run Messenger Ads, lepas tu orang klik gambar, mesej masuk auto, chatbot layan mintak no phone, then, no phone tadi masuk excel.. Sehingga lah sekarang!

chatbot and automation 3

Average saya dapat leads dari messenger ads ni 50 – 100 mesej sehari. sebulan 1000 mesej chatbot replykan. Senang je keje saya.. Lagi satu, bayangkan, chatbot ni sesiapa yang pernah mesej. Beribu mesej tadi, akan simpan sebagai database.

Bila-bila masa je, saya boleh follow up balik.. Ada satu page saya dah ada 4.9K database. Saya nak follow up senang je. Klik sekali, terus Broadcast sampai beribu orang, hanya dengan 1 klik. Ini lah kuasa Database Sebenar yang diluar sana, you kena upsell 30-40 ribu dulu baru dapat belajar..

1 Klik, Sales melonjak naik macam air!!

Play Video

So far saya run messenger ads, beratus customer PM bertalu talu, chatbot tolong replykan semua nya. Saya buat apa? Tunggu payment masuk sahaja!

chatbot and automation 4

100-200 pelanggan tu kalau kita nak layan manual satu persatu, nak pass kat team sales lagi mmg agak kelam kabut la. Nasib baik ada chatbot ni

chatbot and automation 5

Chatbot auto tagging dan save no.phone, email dan info berkaitan. Beratus detail customer tu dah simpan dalam excel. Boleh guna untuk jadikan ultra targeting nanti.

chatbot and automation 6

Tak tengok inbox di messenger dah, semua leads auto terus bagi kepada team sales melalui telegram.

Siapa Yang Wajib Ada Chatbot ni?

  • Bisnes Owner yang ada produk fizikal, digital atau servis
  • Yang ingin naikkan jualan dengan kaedah paling mudah
  • Yang ingin kerja senang dengan sistem yang automatik
  • Yang nak kurangkan kos marketing
  • Yang baru nak ceburi pemasaran online

PRODUK DIGITAL LAKU KERAS 2019 PAKEJ MESTI GRAB!

AMARAN: Produk ini bukan untuk orang yang nak cepat kaya, bukan untuk orang yang nak duduk goyang kaki tunggu duit masuk & juga bukan untuk orang yang dah terer dalam automation marketing.

Pakej ini KHAS untuk orang yang nak ilmu RARE yang jarang-jarang ada di pasaran Malaysia dan untuk orang yang nak tingkatkan potensi bisnes dan jimatkan kos.

Modul Khas Chatbot Lengkap Lagi Padat!!

chatbot and automation 7

Masa Pembelajaran Fleksibel

Anda boleh belajar bila-bila masa mengikut masa dan kelapangan anda sendiri.

chatbot and automation 8

Step-By-Step

Pembelajaran sangat mudah melalui tutorial step-by-step dari basic sampai advance

chatbot and automation 9

Modul Dalam Bahasa

Tutorial lengkap dalam Bahasa Malaysia yang mudah difahami, berkualiti tinggi dan jelas

chatbot and automation 10

Chatbot Full Setup

Anda akan belajar cara setup chatbot dari awal sampai 100% berfungsi

chatbot and automation 11

Auto Marketing

Anda akan belajar setup auto reply, auto broadcast dan auto follow up pelanggan anda

chatbot and automation 12

Auto Database

Anda akan belajar cara mendapatkan dan menyimpan semua maklumat pelanggan secara automatik

chatbot and automation 13

Nilai Tambah

Mempunyai nilai tambah dari segi marketing, teori, teknikal dan banyak lagi

chatbot and automation 14

Sokongan Berterusan

Kami akan terus membantu dan menyokong anda berkaitan isu-isu teknikal.

MARKETING PREMIER PACKAGE

chatbot and automation 15

17 Video Tutorial Marketing Strategy & Setup dalam Bahasa Melayu

Ini merupakan koleksi terbaik kami. sebenarnya ada lagi banyak. Tapi ini adalah yang terbaik untuk anda. Kami dah susun supaya mudah untuk anda faham.

Apa yang akan anda pelajari

Play Video

Fasa 1: Mindset Of Marketer

Fasa 2: Marketing Strategy

Fasa 3: Marketing Setup

Fasa 4: Copywriting

Fasa 5: Video Content

Fasa 6: Video Ads Setup

Fasa 7: Chatbot

Fasa 8: Messenger Ads

Fasa 9: Auto Database

Ni antara modul praktikal, step by step, follow je modul ni, dijamin anda dapat apply 100%.. Mudah faham.. Dan applicable untuk newbie..

Ada Team Sale Sendiri?

Bagi anda yang ada team sales sendiri, kami ada EXTRA untuk anda dimana setiap leads yang berjaya diproses oleh chatbot akan  diberi notification dan maklumat lengkap pelanggan terus ke channel telegram. Checkout video di bawah

Play Video

Flow setup chatbot kami

chatbot and automation 16

Mudah kan? Dah tak perlu buka facebook dan messenger lagi dah, team sales cuma tunggu leads masuk sahaja di group telegram. 

OK! Berapa harga Modul ni?

Sebelum modul ni dibuat, kami dah ada proven result, Kami dah apply ke servis dimana harganya bernilai 16K utk brand kosmetik, umrah, butik, digital produk, dll.S

Boleh survey luar sana upah setup facebook ads dan chatbot berapa harga. Di bawah ni standard quotation paling murah di pasaran. Client ni spent RM2k sehari untuk ads sahaja.

chatbot and automation 17

Proven Result Client kami jalankan Messenger Ads & Chatbot hanya berpandukan modul ini.. Bukan Sembang tau.. I tunjuk result terus.. Tak main testimoni ya..

Actually, banyak lagi klien kami dah handle.. Memang cas harga kapak.. Minima pun RM1K.. Kalau bajet besar, paling maksima kami pernah cas RM5.5K hanya untuk run ads dan chatbot shj..

Frankly speak, kami akan bantu berikan harga yang tak masuk akal. kami nak beri sebab mcm system chatbot tu kami amek upah average RM3 hingga RM5k buat kn servis untuk company besar..

Benda boleh buat sendiri, Kenapa nak kena upah!

Nak belajar sebiji mcm kat video & quotation diatas.. Nak tahu gak belajar value dengan harga servis 2-3K ni.. Tak tahan dah ni nak grab sekarang jugak

Ilmu ni bernilai lebih dari RM1000 kalau nk g seminar teknikal pun takde ajar bruh! setup mcm ni latest technique.. sepatutnya harga paling STANDARD kami berikan

Harga asal

Promo Biasa

Ada offer special if grab sekarang kami bagi diskaun tak masuk akal ni.. Kami nak bagi kod kupon untuk 20 orang terawal yg boleh buat pembayaran harini kami bagi harge diskaun lagi tak masuk akal untuk dapat kan semua chapter marketing dan database system ini jadi ...

MARKETING PREMIER PACKAGE

Hanya RM290 sahaja!

*harga ini akan naik kepada asal setelah cukup kuota

chatbot and automation 18

Benda ni kalau jerung tahu.. Gerenti dia grab walaupun RM2000 harga modul ni.. Patutlah harga RM290 ni dibuka kejap je sold out.. Sebab ni modul proven result.. 90 org order habis sold out!

Sebab modul ni laku keras, order masuk macam air..

CHATBOT

RM1099
RM 150 (Jimat RM949)
  • Chatbot Setup
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
chatbot and automation 19

MARKETING PREMIER

RM1997
RM 290 (Jimat RM1707)
  • 17 Video Tutorial
  • Marketing Strategy & Setup
  • Video Ads Setup
  • Chatbot Setup
  • Auto Database Setup
  • Telegram Leads
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
HOT!
chatbot and automation 20

Ada sebarang pertanyaan?

Hubungi sekarang untuk dapatkan offer yang menarik

www.ubaidullahjaafar.com 2019

×

Cart